понеділок, 1 грудня 2014 р.

> тяжолі поетеси

Рівень цитованості цієї розмови змушує мене процитувати її ще раз. Повторюю для всіх і востаннє, щоб потім не казали, що були не в курсі.

Зустрічатися з поетесами — це амба. Помста у поетеси витончена. Нє, вона не буде тобі дзвонити і писати набридливі смски. Може навіть жодного статусу тобі не задресує. Проте напише купу гівняних (реально паскудних) віршиків. Збірку віршів. І вона стане бестселлером. Бо таких обіжених дівчат повно, правда не всі з них пишуть, але дуже багато які читають.

І коли вже тебе мало не до смерті задовбуть журналісти із пропозицією дати інтерв'ю і прокоментувати її поведінку, вона подзвонить і скаже: "Ну вибач, я ж не думала, що воно так усім сподобається".

А ще уяви собі, у тебе нормальні серйозні стосунки з іншою, там може десь весілля в ближніх перспективах, і ця чудова теперішня спокійно в інтернет вийти не може, щоб не наткнутися на відеопоезію твоєї колишньої, яка розказує, як вам кльово було колись. Гірше. Навіть на вулицю.

А коли в неї нарешті з'явиться хтось і вона буде сублімувати не через тебе, той бідолашний чувак скуриться нафіг, бо у неї вдома 20 блокнотів з віршами про вічне кохання, написаних ще до нього.

Не починайте зустрічатися з тонкими натурами. Не робіть із дівчат поетес.

Немає коментарів:

Дописати коментар